Wie ik ben


20150123-foto-marleen_med_h_med_hr

Marleen Bos

Het leven loopt niet altijd zo soepel als dat we ons zouden wensen. De problemen die we ervaren kunnen veroorzaakt worden door de daadwerkelijke situatie, als ook de manier waarop we er mee omgaan. We krijgen vrijwel allemaal onze portie, maar we kunnen onszelf wel leren om hier op een zo goed mogelijke manier mee om te gaan.

Mijn naam is Marleen Bos en ik geef je graag de handvatten waardoor jij steviger in je schoenen staat, beter weet wat je wil of beter kunt (samen)werken.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het vak. Al meer dan 15 jaar werk ik als loopbaan-, life- en teamcoach. Ik ben gecertificeerd loopbaanprofessional, ZKM groepstrainer, ZKM coach en praktijkondersteuner bij huisartsen met betrekking tot de geestelijke gezondheidszorg.

Ik begeleid zowel individuen, teams als ook gehele organisaties. Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan in zeer verscheidene branches en organisaties; van overheid tot het bankwezen, van de zorg tot zelfstandig ondernemers.

Mijn moeder werkte in de zorg en mijn vader was zelfstandig ondernemer. Ik leerde als kind dus al hoe je een bedrijf leidt, hoe om te gaan met werknemers en hoe je omgaat met tegenslagen binnen een eigen onderneming. Daar zal mijn passie voor het begeleiden van mensen in hun beroepsleven ongetwijfeld mee te maken hebben.  

Doordat ik ervaring heb met een enorme verscheidenheid aan mensen, teams en organisaties ben ik in staat om de verbinding te leggen met zeer uiteenlopende gesprekspartners. Ik ben al coach geweest van studenten, van cliënten bij huisartsen, van medewerkers en directeuren. Het is tot op heden altijd gelukt om mensen te helpen om richting te bepalen, te motiveren en te helpen zich (nog) verder te ontwikkelen.  

Wil je eerst meer van me weten voor je besluit om met mij een traject aan te gaan? Stel je vragen gerust, ik beantwoord ze graag. Je kunt mij bellen of e-mailen via  contact  (hulpvraag).